dinsdag 5 december 2017

Verjaardagsfeest van 4Hoog

Op 12 november hebben de kinderambassadeurs genoten van het verjaardagsfeest van het gezelschap 4Hoog, een dag vol voorstellingen, leuke én lekkere workshops en ontmoetingen met de artiesten.
De eerste voorstelling die de ambassadeurs zagen was ‘Stekelblind’:
‘Stekelblind’ is een leuke voorstelling over de liefde tussen een egel en een mol. Er wordt niet gesproken in de voorstelling, dat vonden we een beetje raar maar toch paste dit goed in het geheel. De voorstelling was voor kinderen vanaf 3 jaar. We vonden het allemaal heel interessant. Maar de meningen waren verdeeld of deze voorstelling ook geschikt is voor onze leeftijd (10-11 jaar).We hebben ook de acteurs mogen interviewen en ze hebben ons veel bijgeleerd over de toneel en hoe het is om te acteren. Sommige kinderambassadeurs zouden later ook graag acteur of actrice worden!De reactie van de ambassadeurs over ‘De koning zonder schoenen’:
‘De koning zonder schoenen’ is ook een voorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar maar hier waren we het allemaal over eens: dit is ook boeiend voor kinderen van onze leeftijd. Er was een orkest bij en zangers die de voorstelling compleet maakten. Na de voorstelling kon je echte muizen zien.Het feest dat 4 hoog gemaakt heeft was super! We hebben wafels gegeten, een kroon gemaakt, water gedrongen uit een neus, een professionele fotoschoot gedaan, en gedanst samen met de echte acteurs.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten